Wie ben ik

In de eerste helft van mijn leven was ik veel onderweg. Werkzaam als projectleider in de koude-industrie en reizend van land naar land en stad naar stad. Een bijzondere tijd van veel zien en vooral van mensen ontmoeten. Voor mij waren deze internationale werkzaamheden een bezigheid, waar ik ook nog eens veel plezier aan beleefde. In die tijd heb ik veel innerlijke leefmomenten opgeslagen, die ik van buitenaf kreeg aangereikt. Er volgde enkele jaren van intensieve bio-energetica. Deze training, kennis en inzichten, brachten mij dichtbij mijzelf.

Rond mijn 40e levensjaar kwam een kentering in mijn leven. Ik had mezelf beter leren kennen, wie ik zelf werkelijk was en wie ik ben. De innerlijke leermomenten kregen meer en meer betekenis. Mijn denken, voelen en gedrag ging ik herkennen en begrijpen. Ondertussen las ik de bibliotheek leeg op het gebied van ethiek, psychologie, filosofie en religie. Ik ging mijzelf en de wereld om mij heen, meer en meer doorgronden. In deze bijzondere tijd kwamen er veel veranderingen op mijn pad. Ik leerde naast nieuwe vrienden ook mijn vrouw Lianne kennen. Ook mijn oude familieomstandigheden en mijn plaats in deze degelijke wereld ging ik zien en ervaren. In deze periode rolde ik als vanzelf in mijn kunstenaarschap, kreeg vrij snel erkenning en brak door in de wereld van de kunst. Waar ik inmiddels een gevestigde naam heb.

IMG_3630

Tijdens de afgelopen 25 jaar heb ik in mijn atelier meerdere malen mensen begeleid om dichterbij zichzelf te komen. Mannen en vrouwen in diverse beroepen, in verschillende omstandigheden, allemaal op zoek naar dat ene: ZICHZELF.

Persoonlijk bracht dit mij tot verdieping in bewust leven en ging ik een gerichte studie volgen. Met veel nieuwe kennis sloot ik in Hasselt met succes deze opleiding tot professioneel coach af. Inmiddels heb ik verschillende mensen kunnen helpen, steunen en begeleiden, terug kunnen brengen bij hun eigen ik. Zelf vind ik geweldig om te zien, dat de mens weer vertrouwen krijgt in zichzelf, zich durft te spiegelen en te geloven in zijn eigen zijn. Zijn eigen unieke “ik”. Ben jij bereid om tijd en energie te steken in jouzelf? Spreekt hetgeen ik hier zeg jou aan? Dan nodig ik jou graag uit voor een kennismaking. Ik ben er van overtuigd dat ik als erkend coach, jou kan helpen bij zelfontwikkeling.